ΥΛΙΚΑ
100 γρ.πλιγούρι μέτριο
150 γρ.νερό
Μαιντανό,
1 ντομάτα,
1 αγγούρι,
1 πιπεριά,
1 κρεμμύδι
αλάτι,πιπέρι,λάδι
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
100 γρ.γιαούρτι
Χυμό από μισό λεμόνι
Χυμό από ένα πορτοκάλι
1κ.γ.μέλι
Αλάτι,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το πλιγούρι για 2-3 λεπτά σε λίγο λάδι. Μεταφέρουμε το πλιγούρι σε βαθύ πιάτο και ρίχνουμε καυτό νερό.Σκεπάζουμε και περιμένουμε 10 λεπτά να πιει το νερό.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.