Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ




Άγνωστο από πότε φτιάχνεται η μουσταλευριά στον ελληνικό χώρο. Ξέρουμε όμως ότι στο Βυζάντιο αναφέρεται σαν οινούντα «αποτελούμενον εξ αλεύρου μετά γλεύκους βρασθέντος».

Βράζουμε το καθαρισμένο μούστο(4μέρη) και  λίγο πριν βράσει ρίχνουμε αλεύρι(1μέρος). Ανακατεύουμε συνέχεια για να μην σβολιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.