Καθαρίζουμε τα σπαράγγια από την λεπτή φλούδα τους Τα δένουμε σε ματσάκια και τα βράζουμε σε αλατόνερο Τα βγάζουμε, τα σουρώνουμε και τα σερβίρουμε με λαδολέμονο.
Ιδανικός συνδυασμός στο λαδολέμονο είναι να προσθέσουμε μια κουταλιά μουστάρδας σκόνη.
Ιδανικός συνδυασμός στο λαδολέμονο είναι να προσθέσουμε μια κουταλιά μουστάρδας σκόνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.