Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΑΥΓΑ







Βάζουμε τα σπαράγγια στο τηγάνι χωρίς νερό χωρίς λάδι. Τα σπαράγγια αρχίζουν να βγάζουν  νερό και τηγανίζουμε ώσπου να λιγοστέψουν τα υγρά και να μαλακώσουν τα σπαράγγια. Ρίχνουμε λάδι και αυγά και ανακατεύουμε. Εναλλακτικά μπορούμε να κάνουμε τα αυγά και μάτια η να ρίξουμε στην ομελέτα και φέτα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.