Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΠΟΥΡΕ

ΚΟΛΟΚΥΘΑ
300 γρ. κολοκύθα
100 γρ. γλυκοπατάτα βρασμένη
50 γρ.κρέμα γάλατος
Αλάτι,πιπέρι


Κόβουμε την καθαρισμένη κολοκύθια και  την γλυκοπατάτα ,κομμάτια  σε μέγεθος σπιρτόκουτου. Τα βάζουμε σε ταψί αλατοπιπερώνουμε  περιχύνουμε με λάδι και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Μετά μισή ώρα περίπου σε μέτρια φωτιά είναι έτοιμη η κολοκύθα. Η γλυκοπατάτα χρειάζεται περισσότερο χρόνο .Βγάζουμε τα κομμάτια της κολοκύθας ,ανακατεύουμε την κρέμα γάλατος,  την γλυκοπατάτα και τα χτυπάμε στο μπλέντερ.

Ιδανικός συνδυασμός με μανιτάρια στο φούρνο περιχυμένα με λάδι τρούφας


ΑΧΛΑΔΙ

1 αχλάδι
2 κ.σ.λεμόνι
1κ.σ.βούτυρο
Βανίλια

Βάζουμε σε τηγάνι όλα τα υλικά μέχρι να μαλακώσουν τα αχλάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.