4 σκελίδες σκόρδο
1 κιλό γιαούρτι
1 αγγούρι ψιλοκομμένο
4 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. ξύδι
Αλάτι,πιπέρι
Σε γουδί κοπανίζουμε το σκόρδο. Βάζουμε το γιαούρτι σε μια λεκάνη και ρίχνουμε λίγα-λίγα από τα τα υλικά.
1 κιλό γιαούρτι
1 αγγούρι ψιλοκομμένο
4 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. ξύδι
Αλάτι,πιπέρι
Σε γουδί κοπανίζουμε το σκόρδο. Βάζουμε το γιαούρτι σε μια λεκάνη και ρίχνουμε λίγα-λίγα από τα τα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.