Με την παλαίωση επιτυγχάνουμε καλύτερη γεύση, τρυφερότητα
Αλλάζουμε την σύσταση μετατρέπουμε τους υδατάνθρακες σε σάκχαρα.
Επιλέγουμε σπαλομπριζόλ
Κρατάει από 30-70ημέρες.
Η φύα είναι 50 γιατί αφαιρείτα ιυγρασία.
Αλλάζουμε την σύσταση μετατρέπουμε τους υδατάνθρακες σε σάκχαρα.
Επιλέγουμε σπαλομπριζόλ
Κρατάει από 30-70ημέρες.
Η φύα είναι 50 γιατί αφαιρείτα ιυγρασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.