Χοιρινό: Σκόρδο, κρεμμύδι, πιπέρι, ρίγανη , θυμάρι.δάφνη, κύμινο, κάρδαμο, κόλιανδρος, εστραγκόν, μάραθος, τζίντζερ, ρίγανη, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, σαφράν.
Αν δεν σας αρέσει η γεύση του κίμινου αυξήστε την ποσότητα του κόλιανδρου.
Κοτόπουλο: Tζίντζερ, ρίγανη, πάπρικα, δενδρολίβανο, θυμάρι, κανέλα, φασκόμηλο, βασιλικός, σχοινόπρασο, σαφράν, κύμινο, τριγωνέλα τζίντζερ, μαντζουράνα, μαϊντανός, εστραγκόν,
Αρνί: Kάρυ, σκόρδο, δενδρολίβανο, μέντα κανέλα, κόλιανδρος σε σπόρους και φρέσκος κόλιανδρος, κύμινο, λουίζα, μέντα, δυόσμος, μαντζουράνα, φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο,
Κατσίκι:
Δενδρολίβανο, πιπέρι, κουρκουμάς, θυμάρι, πάπρικα ,κάρι, γιαούρτι, σιναπόσπορος, λεμονοθύμαρο, πράσινο πιπέρι
κανέλα, γαρίφαλο, κάρδαμο, μπαχάρι, κύμινο, μαϊντανός
δυόσμος, αστεροειδής γλυκάνισος
ξερός κόλιανδρος, ρίγανη, μαντζουράνα, δυόσμος
Μοσχάρι (μαγειρευτό ή στον φούρνο): δάφνη, κύμινο, τζίντζερ, ρίγανη, μαντζουράνα, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, εστραγκόν, θυμάρι
Μπριζόλα: σχοινόπρασο, δεντρολίβανο, θυμάρι, καπνιστή πάπρικα, ρίγανη
Κουνέλι: Δάφνη, κανέλα, κύμινο, κρεμμύδι
Γαλοπούλα: Πάπρικα, κάρυ, δάφνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.