Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΡΕΑΤΑ


Χοιρινό: Σκόρδο, κρεμμύδι, πιπέρι, ρίγανη , θυμάρι.δάφνη, κύμινο, κάρδαμο, κόλιανδρος, εστραγκόν, μάραθος, τζίντζερ, ρίγανη, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, σαφράν. 

Αν δεν σας αρέσει η γεύση του κίμινου αυξήστε την ποσότητα του κόλιανδρου.

Κοτόπουλο: Tζίντζερ, ρίγανη, πάπρικα, δενδρολίβανο, θυμάρι, κανέλα, φασκόμηλο, βασιλικός, σχοινόπρασο, σαφράν, κύμινο, τριγωνέλα τζίντζερ, μαντζουράνα, μαϊντανός, εστραγκόν,

Αρνί: Kάρυ, σκόρδο, δενδρολίβανο, μέντα κανέλα, κόλιανδρος σε σπόρους και φρέσκος κόλιανδρος, κύμινο, λουίζα, μέντα, δυόσμος, μαντζουράνα,  φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο, 
Κατσίκι:
Δενδρολίβανο, πιπέρι, κουρκουμάς, θυμάρι, πάπρικα ,κάρι, γιαούρτι, σιναπόσπορος, λεμονοθύμαρο, πράσινο πιπέρι

κανέλα, γαρίφαλο, κάρδαμο, μπαχάρι,  κύμινο, μαϊντανός

δυόσμος, αστεροειδής γλυκάνισος

ξερός κόλιανδρος,  ρίγανη, μαντζουράνα, δυόσμος 
Μοσχάρι (μαγειρευτό ή στον φούρνο): δάφνη, κύμινο, τζίντζερ, ρίγανη, μαντζουράνα, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, εστραγκόν, θυμάρι

Μπριζόλα: σχοινόπρασο, δεντρολίβανο, θυμάρι, καπνιστή πάπρικα, ρίγανη

Κουνέλι: Δάφνη, κανέλα, κύμινο, κρεμμύδι

Γαλοπούλα: Πάπρικα, κάρυ, δάφνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.