Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΧΑΨΟΜΑΚΑΡΟΥΝΙΑ

Τις εποχές της φτώχειας και της ανέχειας έφτιαχναν φαγητά σχεδόν από το τίποτα. Από υλικά τα οποία ήταν για πέταμα.Το πολύ μπαγιάτικο ψωμί το οποίο δεν μπορούσαν να φάνε με τίποτα το έβαζαν στη κατσαρόλα και το έβραζαν με νερό για πολύ ώρα μέχρι να μαλακώσει. Έβγαζαν το βρασμένο ψωμί το έβαζαν στο πιάτο, έριχναν μυζήθρα,έκαιγαν το λάδι πάρα πολύ και άρτεναν το ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.