Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Διαλέγουμε  καλές ντομάτες μεσαίου μεγέθους, γινομένες, σφιχτές, με γεμάτη σάρκα .Τις πλένουμε καλά και τις κόβουμε στη μέση. Τις βάζουμε σε ένα ταψί με την φλούδα να ακουμπάει το ταψί. Ρίχνουμε μισό κουταλάκι αλάτι στη κάθε ντομάτα. Βάζουμε το ταψί στον ήλιο καλυμμένες με ένα τούλι.Μετά 3-4 ημέρες,αν έχει έντονη ηλιοφάνεια είναι έτοιμες. Τινάζουμε το αλάτι και τις διατηρούμε κρεμασμένες σε στεγνό μέρος η σε γυάλινο βάζο με λάδι και με αρωματικά ανάλογα με το γούστο του καθενίς.Σκόρδο,,βασιλικο,ρίγανη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.