Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΣΠΛΗΝΑΝΤΕΡΟ

Γυρίζουμε το σπληνάντερο και το πλένουμε πολύ καλά μέσα σε αλατισμένο  χλιαρό νερό. Γυρίζουμε από την έξω μεριά. Ξαναπλένουμε  και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Κόβουμε τις σπλήνες σε λουρίδες. Αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε τα άντερα. Δένουμε καλά τις άκρες με σπάγκο και ψήνουμε όπως το κοκορέτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.