Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ

1 κότσι
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4 φύλλα δάφνης
2 κλαδάκια δενδρολίβανο
2 κλαδάκια θυμάρι
2 κλαδάκια θρούμπι
1 κρεμμύδι
Αλάτι,πιπέρι
Ανοίγουμε τρύπες στα κότσια και βάζουμε αλάτι, πιπέρι και σκόρδο.
Τυλίγουμε τα κότσια με το δενδρολίβανο, το θρούμπι και το θυμάρι. Χρησιμοποιούμαι  σπάγγο. Ρίχνουμε στο ταψί της  γάστρας  μπύρα. Βάζουμε τα κότσια, καπακώνουμε την γάστρα.Βάζουμε τα κάρβουνα στη γάστρα και περιμένουμε 3 ώρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.