Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ



                                            ΒΑΝΙΛΙΑ


Χρησιμοποιείται στη σοκολάτα, σε παγωτά,τάρτες,μπισκότα, κέικ, σε σάλτσες, σε ποτά. Βάλτε βανίλια σε συνταγές που περιέχουν αυγό, αφού το έντονο άρωμά της καλύπτει τη δυσάρεστη οσμή του αυγού. Προσέξτε, όμως, την ποσότητα που χρησιμοποιείτε, γιατί η βανίλια σε υπερβολική ποσότητα πικρίζει.

Κανέλα


Ταιριάζει με κοκκινιστά κρέατα. Στα γλυκά  στα σιροπιαστά.

                                                  Κάρδαμο
Φρουτοσαλάτες, παγωτά και γλυκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.