Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ

Διαλέγουμε για κάθε μερίδα γύρω στα 250 γρ. χοιρινό κρέας κατά προτίμηση μπούτι. Σε μια λαδόκολλα μήκους μισού μέτρου βάζουμε το κρέας, κομμάτια πιπεριών από διάφορα χρώματα, λίγο κόλιανδρο φρέσκο, κρεμμύδι, φασκόμηλο και 50 γρ. κεφαλοτύρι σε κύβο.Επίσης λάδι,λίγο κρασί,αλάτι,πιπέρι.
Ψήνουμε για μα 1 ωρα και 45λεπτά  στους 160 βαθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.