Καψαλίζουμε την πάπια για να αφαιρέσουμε τα χνούδια. Καθαρίζουμε καλά την πάπια μέσα έξω.
Αλατοπιπερώνουμε το εσωτερικό της πάπιας και την αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο. Κόβουμε στη μέση 2-3 πορτοκάλια και γεμίζουμε την κοιλιά της πάπιας .Ψήνουμε στη σχάρα βάζοντας ένα ταψάκι από κάτω για να μαζέψουμε το λίπος.
Αλείφουμε κατά διαστήματα με χυμό πορτοκαλιού και μαρμελάδα πορτοκάλι. Ψήνουμε για πάνω από μια ώρα.
Πατάτες τηγανιτές
Μαζεύουμε το λίπος της πάπιας από το ταψί, σουρώνουμε και το βάζουμε στο τηγάνι. Ρίχνουμε σκόρδο ψιλοκομμένο και τις χοντροκομμένες πατάτες.
Αλατοπιπερώνουμε το εσωτερικό της πάπιας και την αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο. Κόβουμε στη μέση 2-3 πορτοκάλια και γεμίζουμε την κοιλιά της πάπιας .Ψήνουμε στη σχάρα βάζοντας ένα ταψάκι από κάτω για να μαζέψουμε το λίπος.
Αλείφουμε κατά διαστήματα με χυμό πορτοκαλιού και μαρμελάδα πορτοκάλι. Ψήνουμε για πάνω από μια ώρα.
Πατάτες τηγανιτές
Μαζεύουμε το λίπος της πάπιας από το ταψί, σουρώνουμε και το βάζουμε στο τηγάνι. Ρίχνουμε σκόρδο ψιλοκομμένο και τις χοντροκομμένες πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.