Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΜΑΓΚΟΥΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ Η ΚΑΡΠΙΣΤΕΣ

Μαγκούτες στην περιοχή μας λένε τις κολοκύθες που έχουν το σχήμα στάμνας και έχουν συνήθως καφετί χρώμα. Κόβομε την κολοκύθα στη μέση κάθετα και αφαιρούμε με ένα κουταλάκι μπόλικη από τη ψύχα της.Την αλείφουμε μέσα με φυτικό βούτυρο.αλάτι,πιπέρι.

Βράζουμε το ρύζι.Βγάζουμε και ανακατεύουμε με μανιτάρια,φυστικια, καρύδια,αποξηραμένα φρούτα, κάστανα. Γεμίζουμε τα δυο κομμάτια της κολοκύθας,την θωρακίζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για μια ώρα για κάθε κιλό κολοκύθας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.