Εύκολο μαγείρεμα που μπορεί να γίνει όπως ακριβώς με το κοτόπουλο. Έχει παχύ στρώμα λίπους το οποίο την προστατεύει στο ψήσιμο.Ταιριάζει πολύ με γλυκές γεύσεις, με εσπεροειδή,με μήλα,με ξερά δα μάσκηνα και σύκα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.